Tenis

Navratilova korak do 59. Grand Slam naslova

Ivor Krapac • nedjelja, 07.09.2003.

Slika 1 od 1.

Ostao je još samo jedan korak. Martina Navratilova opet je blizu slavlja na Grand Slam turniru, ukupno 59. naslova na četiri najveća u karijeri 46-godišnje legende ženskog tenisa...

Navratilova i Ruskinja Svjetlana Kuznjecova, četvrte nositeljice ženskih parova, riješile su polufinale sa 6:4 i 7:6(0) protiv Marion Bartoli i Myriam Casanove, za dolazak do dvoboja za "krunu" s drugim nositeljicama, Virginijom Ruano Pascual i Paolom Suarez. Španjolsko-argentinska kombinacija jučer je upisala 6:2 i 7:6(7) protiv trećepostavljenih Care Black i Jelene Lihovceve... Nova velika priča je pred vratima, iako će posljednji korak vjerojatno biti i najteži.

Mike i Bob Bryan, koji su u četvrtfinalu prošli Ivana Ljubičića i Marija Ančića tek u tie-breaku trećeg seta, jučer su bili razorno uvjerljivi protiv trećih nositelja, Marka Knowlesa i Daniela Nestora. Završilo je sa 6:3 i 6:0... U finalu će igrati protiv četvrtopostavljenih Todda Woodbridgea i Jonasa Björkmana, koji su sa 7:6(2) i 6:1 svladali Fabricea Santoroa i Michaela Llodru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!