Rukomet

Započele pripreme rukometne vojske za EP u Sloveniji

Karlo Dževerlija • subota, 27.12.2003.

Neusklađeno s općim "raspoloženjem", hrvatska rukometna reprezentacija u ovo prazničko doba ne zna za odmor. Najbolja hrvatska ekipa u 2003. i zlatna momčad sa SP u Portugalu, nalazi se pred velikim zadatkom - EP u Sloveniji. S tim ciljem započelo je danas u Zagrebu okupljanje...

Slika 1 od 1.
Foto: Laura Novak

Današnjim okupljanjem većeg dijela reprezentativaca, rukometaši su otvorili prvi dio za Zagreb predviđenih priprema. Zbog obaveza u klubovima nisu se još pojavili Dominiković, Matošević, Grgić, Metličić i Matošević dok Patriku Ćavaru i Mirzi Džombi slijedi revijalni nastup za reprezentaciju svijeta. Do predzadnjeg dana 2003. puleni Line Červara trenirat će u Zagrebu nakon čega sele u dobro im znani Poreč.

Između planiranih treninga u zagrebačkoj Kutiji Šibica i dvorani u Trnskom, rukometaši planiraju za ponedjeljak i posjet Kardinalu Bozaniću (11 sati) te konferenciju za novinare u hotelu Opera (13 sati).

Počevši od 21. siječnja, u Sloveniji ("ljubljanska" skupina) nas očekuju jaka Španjolska te neugodne reprezentacije Danske i Portugala. Reprezentativci se slažu kako se radi o jakim protivnicima baš kako i priliči Europskom prvenstvu. Isto tako, reprezentativci su svjesni kako će nakon zlata iz Portugala i motivacija i priprema protivnika naše reprezentacije biti znatno veća.

Hrvatska rukometna reprezentacija osigurala je plasman na OI, no zaželimo im i na ovom velikom natjecanju velik uspjeh. Za početak, plasman u drugi krug, u Celje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!