Zimski sportovi

Janica reagirala na napise

Bojan Poturica • srijeda, 05.11.2003.

Janica Kostelić reagirala je na napise prema kojima će morati propustiti 18 mjeseci zbog zdravstenih problema. Potvrđeno je da se radi o problemu sa štitnjačom, a Janica smatra kako nema razloga za brigu i kako će uskoro nastaviti sa skijanjem...

"Doista ne vidim razloga panici i zabrinutosti za moje zdravlje. Nema govora o prekidu karijere i uskoro ću opet na snijeg", izjavila je najbolja svjetska skijašica Janica Kostelić. Janica je u utorak bila na pregledu na Sveučilišnoj klinici za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma Vuk Vrhovec u Zagrebu i tamo joj je preporučeno strogo mirovanje. Naša najbolja skijašica priznala je da se osjeća slabo u zadnje vrijeme i da nije u stanju odraditi kondicijski trening.

Njezin otac Ante je izrazio nezadovoljstvo time što se naša javnost počela baviti "prčkanjem" po Janičinoj intimi. Ante je izjavio kako se radi o "halucinacijama u tisku" koji ih je jednom prozvao "fašistima". "To je izmišljotina, kao i ona da je prije deset dana Janica pala u nesvijest pred slovenskom reprezentacijom. Janica ima problema sa štitnjačom, no znamo da se ne radi o neizlječivoj bolesti. Tegobe su najvjerojatnije uzrokovane posljedicama posljednje četiri operacije u kojima je Janica tražila da bude pod narkozom, a ne lokalnom anestezijom", rekao je Ante.

Ante je izjavio kako Janica uzima lijekove za štitnjaču i da će u nadolazećim danima zatražiti mišljenje desetak najboljih svjetskih i hrvatskih stručnjaka kako bi se ustanovila prava dijagnoza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!