Rukomet

Odlični Džomba i Zrnić

Bojan Poturica • nedjelja, 21.12.2003.

U uzvratnim susretima osmine finala rukometne Lige prvaka, dogodilo se nekoliko iznenađenja, a nas najviše mogu veseliti odlične izvedbe naših rukometnih reprezentativaca....

Ciudad Real je nakon 36:28 u prvom susretu kod kuće protiv Chamberyja, uspio slaviti i u uzvratu s 33:32 i tako proći u četvrtfinale. Magdeburg je prvi susret protiv danskog Skjern izgubio s 30:25, no u Njemačkoj je sve "naplatio" s +10.

Celje Pivovarna Laško je napravila najveći podvig. U prvoj utakmici u Ademar Leonu su poraženi s 38:25, a danas su u Sloveniji slavili s 34:21 i tako su zahvaljujući golovima u gostima uspjeli proći dalje. Pick Szeged je poražen u Montpellieru s 27:26, ali uvjerljivo slavlje na domaćem parketu (29:22) u prvoj utakmici bilo je dovoljno za prolaz.

Nakon što je "izvukao" 28:28 u Ljubljani, Lemgo je u Njemačkoj u uzvratu pobijedio s 32:27. Naš Vedran Zrnić je s deset pogodaka bio najbolji igrač u ljubljanskoj momčadi. Prvo reprezentativno desno krilo, Mirza Džomba, je također postigao deset pogodaka za svoj Fotex u uzvratu protiv Barcelone. Mađari su slavili s 31:26 i tako su izbacili veliku Barcu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!