Zimski sportovi

NHL: Colorado opet izgubio

Maša Babić • srijeda, 22.10.2003.

"Lavina" se još jednom nije zakotrljala, Colorado je izgubio već treću od četiri odigrane utakmice ove sezone i to na domaćem terenu. Ovaj put krvnici su bili Boston Bruins koji su "pospremili" četiri gola u mrežu vratara Colorada. Strijelac jedinog pogotka za Colorado bio je Tanguay uz asistenciju Hejduka...

Vidno razočaran bio je kapetan Joe Šakić: "Jako smo razočarani. Mi imamo puno vještine, ali ako ne igramo zajedno i ako ne igramo pametno i jednostavno ostat ćemo potučeni, a to se desilo večeras."

Izgubili su i hokejaši Atlante, a prvi poraz ove sezone nanijela im je Tampa Bay. Povele su "munje" s dva gola Stillmana da bi zatim Trashersi izjednačili do kraja zadnje trećine, no nisu iskoristili niti jedan od sedam power playa pa su na kraju pobjedu ipak odnijeli domaćini.

"Moćne patke" odnijele su pak iz kalifornijskog San Josea svoju prvu ovosezonsku pobjedu, a Kingsi su po prvi puta u posljednje tri godine pobjedili Flyerse.

NHL, srijeda, 22. listopada: Tampa Bay – Atlanta 3:2 (pr.), Minnesota – Calgary 2:3, Colorado – Boston 1:4, Edmonton – St. Louis 4:6, Los Angeles – Philadelphia 0:4, San Jose – Anaheim 0:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!