Zimski sportovi

NHL: Toronto remizirao kod prvaka

Nikola Raguž • subota, 08.11.2003.

Sinoć je odigrano šest utakmica NHL-a među kojima je najuzbudljivije bilo u New Jerseyu gdje domaći Devilsi nisu uspjeli pobijediti Maple Leafse iz Toronta niti u produžetcima, pa je tako završilo 1:1...

Toronto je pogotkom Garya Robertsa četiri minute prije kraja utakmice uspio sačuvati bodove. New Jersey je bio bolji tokom cijele utakmice, a u produžetku je imao par velikih prilika da dokrajči Leafse. No na vratima gostiju stajao je raspoloženi Ed Belfour koji je utakmicu završio sa 21 obranom. Vodeći i jedini pogodak za domaćina postigao je Jamie Langenbrunner.

Florida je sjajnom predstavom pred svojom publikom savladala Penguinse u utakmici sa devet golova. Domaći su bili bolji 6:3, a Valeri Bure postigao je dva pogotka te upisao asistenciju za epitet najboljeg igrača utakmice.

Columbus je iznenadio pobjedom nad Atlantom s obzirom da su Blue Jacketsi najslabija momčad lige po omjeru pobjeda i poraza. Krizu Columbusa od tri tjedna bez pobjede sinoć je prekinuo «one man show» Davida Vybornya. Hat-trick, njegov prvi u karijeri donio je izuzetno važnu pobjedu za nastavak sezone, ali i drugi će se igrači morati priključiti Vybornyu žele li Blue Jacketsi nastaviti i dalje pobjeđivati.

Svi rezultati NHL-a, petak, 7.11.2003.: New Jersey – Toronto 1:1, Florida – Pittsburgh 6:3, Columbus – Atlanta 4:2, Buffalo – Montreal 2:1, Nashville – Chicago 1:2, Calgary – Minnesota 0:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!