Zimski sportovi

NHL: Detroit glatko protiv Chicaga, golijada u New Yorku

Hrvoje Pavić • utorak, 11.11.2003.

U ponedjeljak 10. 11. odigrane su tri utakmice u NHL-u. Detroit je bio jedini domaćin koji je slavio dok su u preostala dva susreta slavili gosti, Edmonton i Los Angeles...

Pred domaćim navijačima Detroit je ugostio Chicago i još jednom došao do relativno lake pobjede. Krajnji rezultat utakmice bio je 3:0, a svi golovi pali su u drugoj trećini. Strijelci su bili Datsyuk, Whitney i Shanahan. Vrlo bitan doprinos pobjedi Detroita dao i je i njihov golman Hašek koji je skupio 21 obranu te tako bio među tri najbolja pojedinca susreta. Uz njega su tu bili još i Chelios i Lidstrom.

Prava golijada viđena je u New Yorku gdje su domaći "rendžeri" ugostili momčad Edmontona. Sve je krenulo dobro za domaćine jer su sredinom prve trećine vodili 2:0 golovima Holika i Mironova. Do kraja prve trećine Edmonton je smanjio preko Stola i najavio preokret. U nastavku New York kao da je stao, što su dečki iz Edmontona vrlo dobro iskoristili. Došli su do 4:2 golovima Dvoraka i Torresa (2). Pokušali su domaći sve da bi došli do pozitvnog rezultata, ali uspjeli su samo smanjiti na 3:4, Leetch, pa primiti opet gol za 5:3, Chimera, te postaviti krajnjih 4:5, Holik.

U zadnjoj utakmici Los Angeles je u gostima u Washingtonu slavio s 3:2.

NHL, ponedjeljak 10. 11., rezultati: Detroit - Chicago 3:0; Washington - Los Angeles 2:3; New York Rangers - Edmonton 4:5.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!