Zimski sportovi

NHL: Phoenix preko Devilsa

Maša Babić • srijeda, 03.12.2003.

Sedam utakmica NHL lige je odigrano noćas, a prošlogodišnji osvajači Stanley cupa nisu bili oni koji su slavili...

New Jersey Devilsi kod kuće su izgubili od "kojota", a jedini gol za "vragove" je postigao Jay Pandolfo. Sve se, kao i po običaju, odigralo u zadnjoj trećini. Prve je bila bez golova, druga izjednačena sa po jednim golom s obje strane, dok je u trećoj Phoenix došao do pobjede golovima Grattona i Tanabea. I Sean Burke bio je dobar sa 27 obrana.

Trener NY Rangersa Bobby Holik nikako nije bio zadovoljan igrom obrane Rangersa. "Postoje igrači koji ostave momčad na cjedilu ispred svoje mreže. Pustili smo ih da ukližu i naprave ono što trebaju napraviti, ne možemo dobivati utakmice na taj način." rekao je Holik. Opet je gol bio posljednji, ali ovaj put ne i odlučujući, samo je smanjio razliku. Presudio je Mats Sundin za Toronto samo pola minute prije Carterovog pogotka.

Tampa Bay je, za razliku od niza pobjeda na početku sezone, počela nizati poraze. Noćas je protiv Canadiensa izgubila petu utakmicu za redom.

I prošlogodišnji finalisti Stanley cupa izgubili su noćas utakmicu u gostima kod Columbus Blue Jacketsa. Opet se sve odigralo u zadnjoj trećini, a pobjedu Columbusu donio je Nash golom iz power playa.

NHL, utorak, 2. prosinca: NY Islanders - Washington 1:4, Columbus - Anaheim 2:1, Montreal - Tampa Bay 3:2, New Jersey - Phoenix 1:3, Toronto - NY Rangers 5:4, St. Louis - Los Angeles 4:1, Calgary - San Jose 3:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!