Zimski sportovi

NHL: Philadelphia i dalje bez poraza kod kuće

Nikola Raguž • subota, 06.12.2003.

Sinoć su odigrane četiri utakmice NHL-a. Jedna od njih je bila i utakmica u Wachovia Centeru u Philadelphiji gdje su domaći Flyersi ubilježili novu pobjedu, ovaj put nad Phoenix Coyotesima...

Bila je to 11. uzastopna domaća pobjeda za Philadelphiu, te sada u «zaključanom» Wachovia Centeru imaju omjer 12 pobjeda i dva remija. John LeClair sinoć je postigao pobjednički pogodak za 3:2 nad Coyotesema. Međutim, najbolji igrač susreta bio je vratar Flyersa Robert Esche sa 18 važnih obrana.

Zanimljivo je bilo i u Raleighu gdje je Montreal izvukao bod od Caroline. Završilo je 1:1, a strijelci su bili Mike Ribeiro za goste u posljednjoj trećini sa igračem više, dok je pogodak Caroline djelo Kevyna Adamsa.

Atlanta nastavlja svoju dobru sezonu, iako u posljednje vrijeme ne igraju dobro kao na početku. Sinoć su ponovno odigrali kako znaju i pobijedili Anaheim 6:2. Marc Savard je bio dvostruki strijelac i asistent za pogodak, a odličnu predstavu su pružili i vratar Byron Dafoe sa 35 obrana, J.P. Vigier sa pogotkom i Vyacheslav Kozlov također pogotkom uz dva dodavanja.

U posljednjoj utakmici večeri Calgary Flamesi su pobijedili Minnesotu Wild 2:1. Najbolji igrač Calgarya Jarome Iginla donio je svojoj momčadi važne bodove 23 sekunde prije kraja utakmice. Shean Donovan postigao je pogodak za Minnesotu izjednačivši rezultat početkom treće trećine i sve je vodilo ka produžetcima do 23 sekunde prije kraja kada je utakmica ipak riješena na radost domaćih navijača.

NHL, petak 5.12.2003.: Philadelphia – Phoenix 3:2, Atlanta – Anaheim 6:2, Carolina – Montreal 1:1, Calgary – Minnesota 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!