Carlsberg Euro 2004

Hrvatska - Engleska pred nepunim tribinama

HINA • subota, 15.05.2004.

Zahvaljujući Nogometnom savezu Engleske (FA) zavidan dio tribina lisabonskog stadiona Luz, na kojem se 21. lipnja igra utakmica trećeg kola B skupine EP-a između Hrvatske i Engleske, mogao bi ostati prazan, piše londonski "Daily Mail"...

Naime, neprodane ulaznice iz hrvatskog kontigenta, koje su vraćene organizatoru, otkupio je Nogometni savez Engleske. "Daily Mail" navodi da se radi o 6.000 ulaznica, za koje su Englezi izdvojili 500.000 funti.

Tih 6.000 ulaznica FA će ponuditi na prodaju samo onima koji su u programu "Engleski navijač". Kako se u taj program više ne može ući, a većina njegovih članova već ima ulaznice za utakmicu Hrvatska-Engleska, gotovo je sigurno da će veći dio od 6.000 ulaznica ostati neprodan.

Engleski nogometni savez ističe kako se odlučio za kupnju dodatnih 6.000 ulaznica kako one ne bi dospjele u ruke huligana. Da ih FA nije kupio, one bi bile ponuđene na prodaju putem interneta, a u toj situaciji Engleski nogometni savez ne bi mogao kontrolirati njihovu prodaju, što znači da bi se otvorila mogućnost da velik broj ulaznica završi u rukama huligana.

Ovakvim potezom, piše "Daily Mail", ozlojeđeni su engleski fanovi koji će, ako nisu na vrijeme ušli u program "Engleski navijač", na crno morati platiti i do 350 funti za ulaznicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!