Automoto

Theissen: Ferrari je u velikoj prednosti

Andrej Pezić • subota, 10.04.2004.

Ferrari je vrlo blizu nepobjedivosti u ostatku sezone, rekao je jedan od BMW Williamsovih šefova. Michael Schumacher je pobijedio na sve tri utrke od početka sezone i već ima veliku prednost nad ostatkom vozača u ukupnom poretku...

BMW-ov šef za sport Mario Theissen je rekao: "Ferrari se još uvijek utrkuje sam u svojoj klasi. Mnogo radimo i nadamo se da možemo ponoviti ono što smo napravili protekle godine," Njemčeva momčad je protekle godine nakon lošeg početka dobro konkurilara Ferrariju.

Williams je ove sezone Ferrarijev najbliži protivnik. Theissen je rekao da su vremenski uvjeti u prve tri staze bili vrlo pogodni za Ferrari i njihovog opskrbljivača guma Bridgestonea. Tempreature u Australiji, Maleziji i Bahrainu su bile niže nego očekivane.

To nije odgovaralo Michelinu koji je opskrbljivač Williamsa i ostalih Ferrarijevih većih protivnika BAR-a, Renaulta i Mercedes McLarena. Theissen je rekao: "Mislim da gume igraju veću ulogu nego bolidi kad je riječ o vremenskom uvjetima."

Sljedeća utrka je u San Marinu na Imoli, a Schumacher je od prošlih pet godina pobijedio na četiri utrke. 2002. godine je pobijedio njegov mlađi brat Ralf Schumacher. Theissen je rekao da se raduje imoli i da je Williams imao dosta dobre utrke tamo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!