Rukomet

Džomba: "U Tunis idemo puni samopouzdanja!"

Romina Prar • subota, 15.01.2005.

Nakon pobjede hrvatskih rukometaša nad reprezentacijom Srbije i Crne Gore, eksluzivne izjave za Sport Net dali su Mirza Džomba i srpski reprezentativac Vladica Stojanovič...

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Mirza Džomba, hrvatski reprezentativac: "Možemo biti izuzetno zadovoljni rezultatom. Imamo pobjedu koja nam puno znači. Utakmica je bila iznimno teška s obzirom na visoke tenzije. Kod nas se mogao primijetiti umor pred kraj utakmice, falili smo par ključnih zicera koje su oni iskoristili i rezultatski nam se približili. Međutim, utakmica je bila konstantno u našoj kontroli. Odigrali smo tri pripremne utakmice i sve dobili. U Tunis idemo puni samopouzdanja. Obećajemo da ćemo dati sve od sebe, da ćemo se truditi i ostaviti srce na parketu. Ako nas malo i sreća posluži da dođemo do polufinala, vjerujem da je prvo mjesto zagarantirano!"

Srpski reprezentativac, Vladica Stojanović: "Što se tiče naše igre, zadovoljni smo. Mislim da smo solidno odigrali u obrani i u napadu. Pokazali smo da se možemo odlično nositi sa svjetskim i olimpijskim prvacima. Idemo na svjetsko prvenstvo u Tunis i imamo velike šanse da se vratimo s izvrsnim rezultatima ako nam igra bude ovako borbena. Hrvatska reprezentacija je jaka momčad, odličan tim i veliki protivnik. Oni će po meni sigurno na SP igrati finale. Ako mi budemo igrali kao danas siguran sam da ćemo igrati s njima finale."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!