Rukomet

Špoljarić: "Možemo pobijediti u Francuskoj!"

Bojan Poturica • nedjelja, 24.10.2004.

Nakon poraza od Montpelliera, rukometaši Zagreba razočarnih lica napuštali su parket, a novinarima su se obratili Denis Špoljarić i trener Bruno Gudelj...

"Jako sam razočaran ovim porazom. Toliko smo željeli pobijediti, ali na kraju nismo uspjeli. Možemo mi njih pobijediti u Francuskoj. Nisu oni toliko jaki. Danas smo mogli, ali nismo imali sreće", rekao je Denis Špoljarić koji je bio izrazito tužan nakon susreta.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

"Mislim da smo odlično odigrali do 25:22, bolje od naših trenutnih mogućnosti. Poremetile su nas ozljede Vorija i Stoilova. Vori je još mogao igrati, ali Stoilov se nije mogao kretati. Tu smo izgubili mogućnost da odmaramo Golužu i Špoljarića, izgubili smo koncentraciju u napadu zbog umora", komentirao je trener Zagreba Bruno Gudelj.

"Napravili smo nekoliko glupih grešaka s igračem više u obrani kad su njihova krila imala previše prostora. Da smo imali malo više koncentracije i da smo zabili bar jedan gol s igračem više u završnici, vjerujem da bismo dobili. Koncentracija nam je pala i to je bio ključ. Da li se to dogodilo zbog neiskustva ili snage, ne znam", dodao je Gudelj.

Da li su dva domaća poraza zatvorila vrata za drugi krug Lige prvaka upitan je Gudelj? "Zasigurno. Planirali smo u utakmicama protiv Montpelliera osvojiti barem bod i pobijediti u Zaporožju. Danas smo mogli lako doći do tog boda, ali nismo uspjeli. Biti će teško osvojiti ga u Francuskoj, ali pokušati ćemo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!