Rukomet

Derbi Metković - Zagreb u osmom kolu

Ivor Krapac • četvrtak, 16.09.2004.

Najzanimljivija utakmica prvog dijela prvenstva rukometaša, koje započinje ovog vikenda, odigrat će se u osmom kolu, 30. listopada. U Metkoviću će se susresti hrvatski predstavnici u Ligi prvaka, Metković i Zagreb. U nastavku Vam donosimo cijeli raspored prvog dijela rukometnog prvenstva...

Prvo kolo donosi dvoboj Zameta i Medveščak Infosistema, prošlosezonskih sudionika Lige za prvaka. Zagreb će na put prema obrani naslova krenuti protiv Varteks Di Caprija, dok Metković kod kuće igra protiv Karlovca.

Nakon petnaest kola prvog dijela prvenstva, rukometaši će nastaviti kao i prošle sezone - prvih šest odlazi u Ligu za prvaka, ostali u Ligu za ostanak. Drugi dio prvenstva počinje 19./20. veljače 2005.

Prvo kolo ženskog prvenstva donosi veliki derbi prošlogodišnjih finalistica, Lokomotive i Podravke Vegete. Taj susret odigrat će se 6. listopada, a odgođen je zbog subotnje obaveze "lokosica" u uzvratu prvog pretkola Lige prvakinja protiv slovačkog Slovan Dusla iz Šale. Ekipa Velimira Kljaića pokušat će okrenuti zaostatak od pet golova iz prošlotjednog prvog dvoboja u Slovačkoj.

Prvi dio ženskog prvenstva igra se dvokružno, a nakon 22. kola slijedi doigravanje četiri najbolje ekipe, koje počinje 14./15. svibnja sljedeće godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!