Rukomet

Ivano Balić mora na operaciju!?

Ivan Kovač • petak, 22.10.2004.

Iz Pamplone stiže loša vijest! Naš zlatni olimpijac Ivano Balić ozlijedio se na prvenstvenoj utakmici španjolske lige kod Torrevieje. Stradao mu je gležanj lijeve noge, te sigurno neće igrati protiv Pivovarne Laško u Ligi prvaka, ni u prvenstvenom derbiju protiv Barcelone u srijedu...

"Stradao mi je skočni zglob. Sama po sebi ova ozljeda ne bi bila toliko strašna da mi taj isti zglob nije izrauban od prijašnjih ozljeda. Navodno je otišla hrskavica. Sljedeći tjedan ću na magnetsku rezonancu pa ću točno znati što i kako", javlja Ivano.

Balić se nada da će desetak dana mirovanja biti dovoljno za povratak na teren, međutim, postoji i opasnost da će morati "pod nož". "Ako bih baš morao na operaciju onda bih pokušao izgurati do kraja sezone, pa na ljeto to operirati."

Bez Balića i također ozlijeđenog Javiera Ortigose (aduktor) Portland San Antonio biti će znatno oslabljen u susretu Lige prvaka protiv aktualnog europskog prvaka iz Celja, kao i protiv Barcelone sljedeće srijede u velikom derbiju španjolskog prvenstva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!