Rukomet

Pobjede Lokomotive i Zagreba

Ivan Varat, HINA • srijeda, 06.10.2004.

U odgođenom dvoboju prvog kola prvenstva Hrvatske za rukometašice ekipa Lokomotive je u Zagrebu pobijedila Podravka Vegetu 20:19, dok su rukometaši Zagreba bili bolji od Medveščaka u prvoj utakmici nadolazećeg petog kola...

Slika 1 od 1.
Foto: Bruno Karadža

Premda su gošće iz Koprivnice u drugom poluvremenu vodile i sa tri pogotka razlike aktualne hrvatske prvakinje uspjele su preokrenuti rezultat i predvođene sjajnom Ivanom Jelčić na vratima (14 obrana) upisati pobjedu.

"Lokosice" su, pred 500-tinjak gledatelja u dvorani II zagrebačkog Doma sportova, predvodile Pasičnik koja je zabila šest pogodaka i Pušić koja je dodala četiri, dok je najefikasnija u redovima Podravka Vegete bila Budimir sa šest golova.

Večeras je odigrana i prva utakmica petog kola prvenstva rukometaša. U gradskom derbiju Zagreb je bez većih problema porazio Medveščak Infosistem 32:20.

Najefikasniji kod Zagreba bio je Igor Vori sa deset pogodaka, Batinić je dodao pet, a Majnov četiri. Kod Medveščaka pak Knežević je zabio pet golova, a Prole je dodao četiri.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!