Nogomet

Slaven Bilić: "Gdje Osijek 'štampa' sve te igrače"?

Vedran Stilin • nedjelja, 07.11.2004.

Nakon odlične predstave u Gradskom vrtu igrači su bili zadovoljni susretom i atmosferom, dok su s konačnim ishodom neki bili više, a neki manje sretniji. Osim sudionika, utakmici je nazočio i izbornik mlade izabrane vrste Slaven Bilić koji je imao samo riječi hvale za buduće nade našeg nogometa....

Iz Zagrebačkog kuta nije bilo previše zadovoljstva jer su očekivali tri boda u današnjem susretu, a na kraju su morali biti zadovoljni i s jednim. Kapetan Niko Kranjčar je bio jedan od najlošijih na terenu: "Mislim da smo imali dosta dobrih prilika, ali nismo imali sreće. Da je Zahora bio malo precizniji u drugom dijelu, sigurno bi pobijedili."

Dario Zahora: "Iskreno, zadovoljan sam bodom. Igra je bila dobra s obje strane, dok smo u nastavku susreta mi bili dominantniji kada smo ih pritisnuli na njihovoj polovici, ali za više od boda nije išlo. Osijek je izvrsna ekipa i čestitam im." Damir Milinović je izjavio: "Moram priznati da je Osijek puno opasniji od Beverena jer su u pravoj muškoj utakmici pokazali zube. Zadovoljan sam, ali znam da smo mogli i više."

Andre Mijatović: "Nikako ne možemo biti zadovoljni bodom. Da su barem svu klubovi u ligi ovako motivirani kada igraju protiv nas, imali bi puno bolju ligu od ove koju imamo. Ipak, prikazanom igrom podjela bodova je realna.." Vedran Ješe je danas ponovno igrao u početnoj postavi, a nakon susreta je rekao: "Uzbudljiva utakmica i odlična atmosfera rezultat su ovog derbija. Čekamo iduće kolo da se napokon približimo vrhu, jer je velika gužva među prvih osam klubova."

Bočni igrač Osijeka Anton Dedaj je bio među najboljima na terenu, a nakon susreta ga je najviše smetalo suđenje suca Bebeka: "U sudačkoj nadoknadi je trebao biti jedanaesterac za nas, ali svejedno je i ovako dobro. Zadovoljni smo remijem i prikazanom igrom.." Goran Perak je nakon debija u osječkoj prvoj momčadi bio impresioniran publikom i navijanjem: "Prekrasno je igrati pred ovakvom publikom. Najviše bih se htio zahvaliti treneru Čordašu koji mi je pružio priliku u ovako velikoj predstavi ."

Tomislav Mikulić: "Na kraju je bio realan rezultat. Išla je šansa na šasnu, a nakon ovakvih predstava sam uvjeren da ćemo u Ligu za prvaka jer igramo odličan nogomet." Izbornik mlade izabrane vrste Slaven Bilić je izjavio: "Što reći o ovoj osječkoj momčadi; Primorac odličan, Mišić jako dobar. Ne znam gdje Osijek "štampa" sve te igrače? U Dinamu je Da Silva potvrdio svoju klasu.." O utakmici je rekao: "Nakon presinga Osijeka u prvom dijelu Dinamo je teško igrao, da bi iskoristio Osijekovo povlačenje u drugom poluvremenu. Sve u svemu, utakmica je bila izrazito zanimljiva."

SuperSport HNL

1Dinamo 3258:24+3472
2Rijeka 3263:23+4071
3Hajduk 3246:21+2561
4Osijek 3358:42+1651
5Lokomotiva 3345:36+947
6Istra 1961 3333:51-1837
7Varaždin 3235:42-736
8Gorica 3330:47-1735
9Slaven Belupo 3340:60-2033
10Rudeš 3315:77-627

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!