Rukomet

Gobac: "Neki će letjeti iz momčadi!"

Ivan Varat • ponedjeljak, 11.10.2004.

Prvo kolo Lige prvaka i težak poraz Zagreba od ukrajinskog Zaporožja u Domu sportova, neugodno je iznenadilo sve Zagrebove navijače, a posebno ljut nakon poraz bio je jedan od glavnih Zagrebovih čelnika Zoran Gobac...

Nakon ždrijebanja skupina Lige prvaka u redovima Zagreba svi su bili zadovoljni jer je drugo mjesto i prolazak u četvrtfinale bilo vrlo realno. No veliki šok za Zagreb dogodio se već u prvom kolu od solidne, ali samo solidne ukrajinske momčadi i to u Domu sportova gdje Zagreb ovako uvjerljivo, svojedobno, nije gubio niti od Barcelone koja je tada vladala europskim rukometom.

Slika 1 od 1.

Iako Zagreb trenutno ima šest zlatnih olimpijaca iz Atene, još uvijek se osjeti veliki nedostatak na poziciji lijevog vanjskog gdje je prošle godine dominirao Blaženko Lacković, a također deficitno je mjesto srednjeg vanjskog jer olimpijac Slavko Goluža na zalazu je karijere.

Vezane vijesti

Zagrebov "alfa i omega" Zoran Gobac nakon utakmice samo je prokomentirao: "Vrlo brzo moramo kupiti lijevog i srednjeg vanjskog. Ovo je katastrofa, neki igrači se moraju zamisliti nad sobom. Čim kupimo nove igrače, par njih će letit iz momčadi. Ovo je totalna katatrofa.".

Zagrebovi čelnici održali su i sastanak gdje se razgovaralo o transferima koje treba brzo realizirati, te o mogućnosti da Lino Červar preuzme vođenje momčadi u Ligi prvaka. Vremena je vrlo malo jer već u nedjelju Zagreb gostuje kod talijanskog Conversana u drugom kolu Lige prvaka, a mogući poraz bio bi zaista katastrofalan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!