Rukomet

Džomba i Balić odlični u Španjolskoj

Ivan Varat • petak, 22.10.2004.

U srijedu su utakmice sedmog kola španjolskog rukometnog prvenstva odigrali klubovi koji će preko vikenda igrati Ligu prvaka. Naš Mirza Džomba ponovno je bio jedna od najzaslužnijih za pobjedu Ciudad Reala...

Džombin Ciudad Real došao je i do šeste pobjede (uz jedan neodlučena rezultat) na gostovanju kod Cantabrie sa uvjerljivih 35:21. Džomba je zabio sedam pogodaka i uz Stefanssona koji je zabio osam (dva iz sedmerca), bio je najbolji pojedinac susreta.

Slika 1 od 1.
Foto: Nikola Movrić

Portland San Antonio pobijedio je u gostima Torrevieju sa 34:31 i tako došao i do sedme pobjede. Ivano Balić postigao je dva gola, no svojim asistencijama potpuno je izluđivao domaćine, te uz kubanskog vratara Rivera i Alberta Rocasa (9 golova) vodio Portland do pobjede. Tonči Valčić zabio je jedan gol za domaćine.

Barca je, kao i Portland, došla do sedme pobjede protiv Granollersa (27:23) za koji nije igrao Patrik Ćavar. Tomas (7) i Škrbić (5) bili su najbolji kod Barcelone.

I njemački Flensburg ranije je odigrao utakmicu osmog kola Bundeslige zbog obaveza u Ligi prvaka (dočekuje Metković) i doživio prvi poraz. Aktualni prvak Njemačke poražen je od Hamburga na gostovanju sa 28:22, a Blaženko Lacković nakon niza zaista odličnih utakmica, nije odigrao na dosadašnjoj razini. Lacković je zabio dva gola, ali iz osam pokušaja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!