Rukomet

Džomba ponovno vrlo zapažen u pobjedi Ciudada

Ivan Varat • nedjelja, 24.10.2004.

Nedjelja je donijela pet preostalih susreta trećeg kola rukometne Lige prvaka. Zagreb je doživio novi poraz, dok je Mirza Džomba ponovno imao zapaženu ulogu u gostujućoj pobjedi svojeg Ciudad Reala protiv danskog Koldinga...

Crvena zvezda došla je do drugu pobjede u svojoj dvorani protiv poljske Wisle Plocke sa 25:21. Kod mlade momčadi Zvezde najbolji je bio Miloš Pešić sa šest golova, te vratar Darko Stanić, dok je kod gostiju Vitalij Titov zabio pet golova.

Slika 1 od 2.
Foto: Nikola Movrić

U skupini E Džombin Ciudad Real do treće pobjede došao je na gostovanju u Danskoj kod Koldinga sa 36:31. Najbolji strijelac kod Španjolaca bio je Islanđanin Olafur Stefansson sa devet golova, dok su Mirza Džomba i Entrerrios dodali po šest pogodaka. Najveća prijetnja Ciudadu bio je bivši član španjolske momčadi Christian Hjermind sa sedam pogodaka.

Njemački THW Kiel sa 33:27 pobijedio je francuski US Creteil uz sedam golova Preissa i šest Lundströma, dok je sedam pogodaka za goste postigao Kervadec.

Litavski Granitas Kaunas i Sandefjord zaključili su treće kolo G skupine. Litavci i Norvežani odigrali su neodlučeno 27:27. Vaiduias je sa osam golova vodio Granitas, a Knut sa sedam pogodaka goste iz Norveške.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!