Rukomet

Červar objavio popis za Svjetski kup

Ivan Varat • srijeda, 27.10.2004.

Izbornik naše rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je popis od šesnaest igrača koji će igrati na Svjetskom kupu u Švedskoj od 14. do 21. studenog gdje će se uigravati za nadolazeće SP u Tunisu...

Slika 1 od 1.
Foto: Nikola Movrić

Švedska će u studenome na Svjetskom kupu ugostiti najjače europske reprezentacije gdje će se momčadi, između ostalog, i pripremati za nadolazeću smotru najboljih svjetskih reprezentacija koja će se održati u Tunisu u siječnju sljedeće godine.

Popis reprezentativaca:

Na popisu se nalaze: Šola, Losert (golmani), Šprem, Kaleb, Džomba, Zrnić (krila), Vori, Jeftić (pivoti), Lacković, Balić, Metličić, Valčić, Goluža, Dominiković, Špoljarić i Vukas (vanjski), dok su na popisu rezervi: Blažičko, Blažević, Čale, Vuković, Huljina, Kos, Brož, Pongračić, Lelić i Ivanković.

Lino Červar objavio je popis od 16 igrača i deset rezervi, a na popisu se ponovno našao i Tonči Valčić koji zbog privatnih razloga nije nastupio na OI u Ateni. Na igrače u odnosu na Atenu nema Valtera Matoševića koji se oprostio od reprezentacije, te Drage Vukovića koji je pak preselio na rezrevni popis.

Hrvatska igra u skupini sa Danskom, Švedskom i Slovenijom, dok su u drugoj skupini Njemačka, Island, Francuska i Mađarska. Prvu utakmicu naši igraju s Danskom 16. studenog (18.30), zatim sa domaćom reprezentacijom dan kasnije (20.45) i sa Slovenijom 18. studenog u 18 sati. U petak 19. studenog slobodan je dan, a zatim u Goteborgu u subotu i nedjelju slijede polufinala i finale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!