Rukomet

Montpellier rasterećen u posljednjem kolu

Ivan Varat • ponedjeljak, 08.11.2004.

Sljedeći Zagrebov suparnik Montpellier osigurao je prvo mjesto skupine i u posljednji susret može ući potpuno rasterećeno. Flensburg je također osigurao prvu poziciju prije osmine finala, a naši Lacković i Šprem bili su vrlo dobri...

Slika 1 od 1.

U drugom susretu Zagrebove B skupine Montpellier je pobjedom (35:21) u Italiji osigurao prvo mjesto skupine i rasterećeno dočekuje Zagreb u posljednjem kolu što ima svojih pozitivnih, ali i negativnih strana.

Slika 2 od 3.
Foto: Davor Sajko

Do poluvremena Conversano se dobro i držao (14:14), no u nastavku Francuzi predvođeni Mladenom Bojinovićem (9) razbili su domaćine. Kod Conversan Njažura je zabio sedam pogodaka.

Danski Kolding napravio je veliki korak prema osmini finala pobjedom protiv Winterthura sa 38:36 u susretu E skupine. Per Linders sa sedam je golova predvodio Kolding, dok je Liniger zabio deset za švicarsku momčad.

Njemački Kiel našeg trenera Noke Serdarušića, prvu je poziciju skupine F potvrdio pobjedom protiv islandskog Haukar Hafnarfjordura sa 39:23. Preiss sa devet golova najbolji kod Kiela, a Hallgrimsson sa pet kod gostiju.

Lemgo je u skupini G bio bolji od norveškog Sandefjorda sa 38:29 uz sedam golova Geirssona. Još jedan njemački klub Flensburg upisao je pobjedu protiv slovačkog Tatran Prešova 38:30 i osigurao prvo mjesto H skupine. Po pet golova za Flensburg zabili su Stryger, Christiansen i Lijewski, po četiri su dodali Blaženko Lacković, Klimovets i Boldsen, dok je Goran Šprem pogodio dva puta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!