Rukomet

Umjesto Lackovića mladi Blažević

Ivan Varat • petak, 12.11.2004.

Izbornik naše rukometne reprezentacije Lino Červar neće moći računati na Blaženka Lackovića na skorašnjem Svjetskom kupu koji će se igrati u Švedskoj, dok je nastup Tončija Valčić ponovno upitan...

Lacković još uvijek vuče ozljedu koljena s kojom je imao problema i na OI u Ateni, te je zbog toga i otkazao svoj nastup u Švedskoj. Izbornik Červar komentirao je kako nije baš oduševljen takvom odlukom Lackovića i kako je očito da je ta odluka rezultat pritiska iz Flensburga za koji Lac vrlo uspješno igra ove sezone.

Slika 1 od 2.

Umjesto Lackovića izbornik je poziv poslao velikoj nadi našeg rukometa mladom Alenu Blaževiću iz Ekol Ivančice koji je sjajno igrao za juniorsku U-18 reprezentaciju na nedavnom Europskom prvenstvu u Beogradu. Blažević je ove sezone uvjerljivo najbolji strijelac kluba iz Ivanca, a u posljednjem prvenstvenom susretu protiv Osijeka postigao je čak 15 pogodaka.

Nakon što je misteriozno propustio OI u Ateni Tonči Valčić ponovno je nedostupan izborniku i stručnom stožeru reprezentacije. Okupljanje reprezentativaca je u ponedjeljak, a ukoliko se Valčić ne pojavi na okupljanju, sa liste rezervi umjesto njega, uskočiti će Čale ili Vuković.

Zbog ozljede je još prije nekoliko dana svoj nastup otkazao i Ivan Vukas umjesto kojeg će priliku pak dobiti Igor Kos.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!