Rukomet

U Švedskoj i bez Valčića i Špoljarića

Ivan Varat • subota, 13.11.2004.

Nakon što su zbog ozljeda nastup za reprezentaciju na Svjetskom rukometnom kupu u Švedskoj otkazali Ivan Vukas i Blaženko Lacković, novi otkazi izborniku Lini Červaru došli su od Tončija Valčića i Denisa Špoljarića...

Tonči Valčić ponovno je, nakon slučaja prije Olimpijskih igara, bio nedostupan stručnom stožeru naše reprezentacije, no definitivna potvrda otkaza (zbog problema sa bubrezima) došla je iz Valčićeva kluba Torrevieje. Denis Špoljarić također neće putovati u Švedsku jer već neko vrijeme ima problema sa ligamentima.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Već prije Červaru su otkazali Ivan Vukas koji je zaradio ozljedu desnog ramena zbog koje će strogo mirovati oko šest tjedana, te Blaženko Lacković koji već dugo ima problema sa koljenom. Sa liste rezervi na popis putnika za Švedsku tako su preselili Igor Kos, Alen Blažević, Josip Ćale i Drago Vuković.

Lino Červar i Irfan Smajlagić na raspolaganju će tako imati: Šolu, Loserta, Šprema, Kaleba, Džombu, Zrnića, Vorija, Jeftića, Balića, Metličića, Golužu, Dominikovića, Blaževića, Ćalu, Vukovića i Kosa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!