Rukomet

U Francusku po drugi krug Lige prvaka

Ivan Varat • nedjelja, 14.11.2004.

Rukometaši Zagreba danas u 17 sati u Francuskoj protiv Montpelliera igraju odlučujući susret Lige prvaka za nastavak natjecanja u drugoj fazi, odnosno osmini finala. Stručni stožer Zagreba ima velikih problema sa ozljedama gotovo cijele vanjske linije...

Zagreb u Montpellieru mora ostati neporažen želi li izboriti osminu finala Lige prvaka jer je u drugom susretu B skupine Zaporožje pobijedilo Conversano. Trener Zagreba Bruno Gudelj ima velikih problema jer Lazo Majnov još uvijek ima problema sa kralježnicom nakon pada u Zaporožju, Slavka Golužu boli ruka i gotovo da nemože uputiti udarac prema vratima, dok Denis Špoljarić ima problema sa koljenom.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Najvjerojatnije, svi oni ipak će stisnuti zube i odigrati ovu utakmicu posljednjeg kola. Dobra vijest je ta da se u momčad vraća Nikša Kaleb koji u Zaporožju nije igrao zbog viroze.

Vezane vijesti

S druge strane rukometaši Montpelliera osigurali su prvo mjesto u skupini i potpuno rasterećeni ulaze u susret. Neki igrači francuskog prvaka u mislima su već s reprezentacijom kojoj će se priključiti odmah nakon utakmice, a koje se okuplja za Svjetski kup. No to za Zagreb može biti i "dvosjekli mač" jer jaki Francuzi u susret ulaze bez ikakva pritiska spremni za nadigravanje.

Svoj posljednji ovosezonski europski nastup danas će imati i rukometaši Metkovića koji će u svojoj dvorani ugostiti njemački Flensburg koji će nastupiti sa svojim B sastavom (bez Danaca Boldsena, Christiansena, Strygera, te Klimovetsa i Lackovića). Metković će i protiv tako oslabljenog sastava Flensburga teško do prve pobjede u Ligi prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!