Rukomet

Lokomotiva blizu, ali ipak daleko

Ivan Varat, Branimir Korać • subota, 18.09.2004.

Rukometašice zagrebačke Lokomotive nisu se uspjele plasirati u drugo pretkolo Lige prvakinja. U uzvratnom susretu koji je igran u zagrebačkom Domu sportova slavile su protiv prvakinja Slovačke ekipe Slovan Duslo 25:21, ali to ipak nije bilo dovoljno za drugo kolo. Slovakinje su u prvom susretu slavile sa 23:18...

"Lokosice" su odlično otvorile susret, upravo onako kako su i priželjkivale. Već sredinom prvog dijela dostigle su prednost Slovana iz prve utakmice. Drugi dio domaće igračice otvaraju još bolje i u 40. minuti imaju velikih 21:13.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Upravo je taj rezultat prelomio susret. Nakon tog visokog vodstva, dolazi do pada u igri Lokomotive i gošće se ubrzo vraćaju u susret. Krajem susreta razbranila se vratarka Slovana Fabianova i "lokosice" jednostavo, bez snage i ideje, ostaju i bez drugog pretkola Lige prvakinja.

Odlična je bila vratarka Lokomotive Ivana Jelčić sa 16 obrana, Pasičnik i Arslanagić zabile su po šest golova, no sve to nije bilo dovoljno za prolaz u 2. pretkolo, a toliko malo je nedostajalo.

Lokomotiva će natjecanje nastaviti u Kupu EHF-a, a sljedeći suparnika biti će im švicarska ekipa St. Gallen. Slovakinje pak u drugom pretkolu igraju protiv norveške ekipe Tertnes Bergen.

LOKOMOTIVA: Grubišić, Jelčić (16 obrana), Čop 1, Lovrić 2, Pasičnik 6, Penezić, Arslanagić 6 (3), Pušić 1, Levanić 1, Milanović-Litre 1, Veselovac, Pensa 1, Zebić 5 (2), Mitrović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!