Ostali sportovi

Zdravko Hebel kandidat za predsjednika HOO-a

Hrvoje Niče • petak, 06.10.2000.


Zdravko Hebel pratio je nastup Davis cup reprezentacije u Rijeci (Snimio: Danijel Luketić)

Uoči redovite izborne skupštine HOO-a koja se održava 16. listopada ove godine, Zdravko Hebel je također istaknuo svoju kandidaturu za mjesto predsjednika krovne organizacije hrvatskog sporta. Hebel nije imao još do prije mjesec dana namjeru kandidirati se za ovo mjesto, jer je na tu poziciju ciljao njegov bliski suradnik Luciano Sušanj. No, Sušanj je od toga odustao, što je bio Hebelu povod da se on upusti u ovu "avanturu".

U slučaju da bude izabran, pod hitno će uspostaviti novu radnu skupštinu kojoj će biti glavni cilj boriti za novu organizaciju športa i strukturu sporta. Također je napomenuo, da će u slučaju njegovog ustoličenja za mjesto predsjednika HOO-a, Antun Vrdoljak i dalje ostati kako predstavnik u MOK-u, premda je na OI u Sydneyu izbio sukob između njih dvojice zbog Vrdoljakove izjave kako ga se ruši u "balkanskim krčmama".

Hebel, koji je inače dopredsjednik HOO-a i predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza za pobjedu će morati imati najmanje 54, od ukupno 106 glasova predstavnika olimpijskih i neolimpijskih saveza i udruga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Ostali sportovi

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!