Rukomet

Lacković odličan u remiju Flensburga

Branimir Korać • četvrtak, 07.10.2004.

Kiel je doživio iznenađujući poraz kod Goppingena, Flensburg je remizirao s Nordhornom uz vrlo dobru igru našeg Blaženka Lackovića, a Hamburg je razbio Lemgo i pokazao se kao najugodnije iznenađenje prvenstva...

Slika 2 od 2.

Hamburg ove sezone igra sjajno. U ovom kolu uništili su jaki Lemgo svladavši ga 34:23. Od samog početka susreta bilo je jasno da gosti nemaju šanse protiv raspucanog domaćina. Prednjačili su Španjolac Belaustegui s osam golova, te Bertrand Gille i Thomas Knorr koji su dodali po šest.

Kod indisponiranih gostiju najefikasniji bili su Volker Zerbe sa šest i Logi Geirsson s pet golova. Potpuno je podbacio Florian Kehrmann koji je zabio svega jedan gol, ali uz loš šut 1-6.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

U derbiju kola Nordhorn i Flensburg remizirali su 27:27. Naš Blaženko Lacković igrao je vrlo dobro u dresu Flensburga zabivši pet pogodaka kao i Marcin Lijewski. Najefikasniji kod Flensburga bio je Lars Christiansen s deset golova (šest sa sedam metara). Domaćina su predvodili Jan Filip s osam golova, te Piotr Przybecki i Ljubomir Vranješ s po šest golova.

Za iznenađenje se pobrinuo Goppingen koji je svladao lidera prvenstva, Kiel našeg Noke Serdarušića. Konačni rezultat bio je 31:30 za Goppingen.

Kod Kiela izuzetno raspoložen bio je Johan Pettersen koji je postigao čak 14 golova, ali nije imao dovoljnu podršku suigrača. Najbolji kod domaćina Dragos Oprea sa sedam golova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!