Rukomet

Kaleb: "Nismo bili zadovoljni igrom ni rezultatom"

Ivan Varat • ponedjeljak, 03.01.2005.

Dan nakon što je Silvio Ivandija na klupi Zagreba zamijenio dosadašnjeg trenera Brunu Gudelja koji je preuzeo drugu momčad, razloge takvog poteza vodstva kluba iznio nam je direktor kluba Bartol Kaleb...

Direktor Zagreba Bartol Kaleb objasnio je za Sport Net ovu odluku kluba: "Zagreb je klub koji ima visoke domete. Nismo bili zadovoljni igrom momčadi, ni rezultatom, a u nekim utakmicama bili smo potpuno nemoćni. Svjesni smo da nemamo vrhunsku momčad, no nismo toliko slabi da bi imali problema u prvenstvu u nekim utakmicama. Također po prvi puta smo ispali iz Lige prvaka već u prvoj fazi. Upravo zbog toga napravili smo neke promjene u stručnom stožeru i sve u cilju da bude bolje."

Vezane vijesti

Spomenuo je direktor i Mitka Stoilova koji ima velikih problema sa ozljedom: "Stoilov je ozlijeđen i prgonoze govore četiri do šest mjeseci izvan parketa. Operacija je neophodna, no on se na to u dogovoru sa roditeljima još nije odlučio. Mi tu ne možemo ništa", te završio: "U pregovorima smo sa dva nova kvalitetna igrača, dva će vjerojatno na posudbu, ali sve će biti jasnije za desetak dana kada ćemo to objaviti i javnosti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!