Automoto

David Coulthard očekuje još uspješnih utrka

Andrej Pezić • utorak, 08.03.2005.

David Coulthard vjeruje da može nastaviti sa svojom dobrom formom i u nastavku nove sezone nakon što je na prvoj utrci, vozeći za svoju novu momčad Red Bull Racing, utrku završio na četvrtom mjestu. Škot je priznao da su mu malo pomogli i vremenski uvjeti na VN Australije...

"Ako se osvrnete na ukupan poredak poslije utrke vidjet ćete da smo bili brži od Williamsa i McLarena, zaslužili smo ove bodove," rekao je Coulthard. David je još izjavio da je impresioniran Red Bullovim bolidom i Cosworthovim motorom. Red Bullov vlasnik Dietrich Mateschitz pripremio je novu momčad za novu sezonu i želio je Coultharda prvenstveno zbog njegovog iskustva, 11 godina u Williamsu i McLarenu.

Coulthard je još rekao: "Na zimskim testiranjima imali smo nekoliko dobrih izlazaka, ali mislio sam da se ostali suzdržavaju. Znao sam da će novi Red Bullov bolid biti veliki napredak u odnosu na Jaguar, a Cosworth je također napravio dobar posao. Nismo toliko snažni u odnosu na ostale momčadi, ali bit ćemo konkurencija ostalima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!