Rukomet

TVIN u doigravanju, Splićankama fali bod

Ivor Krapac • četvrtak, 21.04.2005.

Nakon Podravke Vegete i Lokomotive, dobili smo i treće sudionice doigravanja hrvatskog prvenstva. Rukometašice TVIN Trgocentra osigurale su polufinale pobjedom u pretposljednjem, 21. kolu, s 34:27 (17:15) protiv Osijeka CO...

Virovitičanke su do dva boda došle uz 14 golova Krušelj (osam sa 7 m) i 14 obrana golmanice Krstevske. Da sve bude u znaku broja 14 pobrinula se najefikasnija gostujuća igračica Lovrak, koja je sedam od svojih 14 pogodaka zabila sa 7 m.

Split je samo bod daleko od osiguranja doigravanja, a korak bliže pogurnuli su ih porazi Lipovca i Zameta. Vranjičanke su očekivano izgubile u Koprivnici, uz 36:21 (19:12) u korist Podravke Vegete, koja je blizu osiguranja prvog mjesta i prednosti domaćeg terena u polufinalu i vjerojatnom finalu.

Vezane vijesti

Ekipu Josipa Šojata je protiv Lipovca vodila Tatari, s deset pogodaka, a Stančin je upisala isto toliko obrana. Golubić, Zebić i Ivanka Hrgović pridružile su se s po pet golova. Džeko je zabila šest, a Gotal i Marija Hrgović po četiri gola za goste iz Vranjica.

Riječki Zamet "pao" je u Zagrebu, uz 27:25 (11:12) za drugoplasiranu Lokomotivu. Riječanke su potvrdile solidnu formu, ali ipak nisu mogle do iznenađenja; ekipa Nedjeljka Lalića uzela je dva boda uz po pet pogodaka Pasičnik i Horvat, te četiri gola Pušić. Čvorak i Linić ubilježile su po šest pogodaka za gostujuću ekipu.

PH, 21. kolo: Podravka Vegeta - Lipovac 36:21, Lokomotiva - Zamet 27:25, TVIN Trgocentar - Osijek CO 34:27, Slavonijatrans - Arena 33:33, Koka - Požega Allianz 29:31.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!