Rukomet

Gubica - Milošević najmlađi sudački rukometni par

Željko Kubatka • nedjelja, 24.04.2005.

Slika 1 od 1.
Foto: Željko Kubatka

Boris Milošević je bivši igrač rukometnog kluba Osijek, što je možda bitna činjenica što je tako uspješan u rukometnom suđenju sa svojim sudačkim kolegom Matijom Gubicom. Sudački par Gubica (25 g.) i Milošević (27 g.) je najmlađi i najperspektivniji sudački par na listi u prvoj rukometnoj ligi.

Nalaze se među prvih sedam parova prve sudačke skupine i sude redovito na najjačim utakmicama 1. lige i Lige za prvaka. Slijedeća utakmica biti će im u Virovitici kada će suditi zahtjevnu utakmicu polufinala Kupa Hrvatske između Podravke i Lokomotive, zatim utakmicu Medveščaka i Pipa,...

Boris je u rukometnim vodama od 1989. godine, a od 2002. godine dijeli rukometnu pravdu u prvoj ligi. Mladi sudački par ima već i međunarodnog iskustva jer su sudili na Mediteranskim igrama mladih u Italiji, a u Rusiji na Svjetskom studenskom prvenstvu proglašeni su za drugi najbolji sudački par. Matija Gubica - Boris Milošević su na najboljem putu da uđu na međunarodnu listu Europske rukometne federacije i tako sude i u Europi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!