Rukomet

"Za tri godine igrat ću u prvoj momčadi Ciudad Reala"

Ivan Varat • srijeda, 11.05.2005.

Sjajna vijest za budućnost našeg rukometa dolazi iz Španjolske. Uz Džombu i Metličića u najbogatijem europskom klubu sljedeće sezone igrat će i juniorski reprezentativac Nikola Kedžo. Ekskluzivno za Sportnet.hr razgovarali smo s mladim Kedžom...

Slika 1 od 2.

Nakon deset dana na probi Nikola je s najbogatijim europskim klubom Ciudad Realom potpisao šestogodišnji ugovor. "Bio sam deset dana na probi u Španjolskoj i eto potpisao sam ugovor na tri plus tri godine s jednim od najvećih klubova na svijetu. Trenirao sam s juniorima Ciudad Reala, španjolski treneri bili su vrlo zadovoljni sa mnom i dogovorili smo suradnju. Što se mene tiče sve je fenomenalno i jako sam zadovoljan u svakom pogledu."

16- godišnji juniorski reprezentativac prvih godina ugovora kaliti će se u manjim sredinama i skupljati iskustvo. "U Španjolsku odlazim početkom osmog mjeseca i idem na pripreme s prvom momčadi. Prve tri godine poslat će me negdje na posudbu ili ću igrat za juniore, sve u svemu to bi trebala biti priprema i skupljanje iskustva za druge tri godine kada bi se trebao priključiti prvoj momčadi Ciudad Reala."

Iako su (pre)rani odlasci mladih sportaša u inozemstvo, ponekad znali bit i kontraproduktivni, nadajmo se da to sada neće biti slučaj i da će nas Nikola jednog dana uveseljavati kao oslonac reprezentacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!