Rukomet

Terzić, Anušić i Jerković potpisali za Zagreb

Ivan Varat • utorak, 24.05.2005.

Čelnici RK Zagreba posljednjih dana u velikoj su gužvi. Vrlo aktivno razgovara se s novim mogućima pojačanjima. Zagreb je ugovore potpisao s trojicom novih igrača, dvojica su vrlo blizu, dok se pregovara s još nekoliko...

Slika 1 od 1.

Zagreb je ugovore potpisao s 29- godišnjim pivotom Daliborom Anušićem koji je prošle sezone igrao za Trst, sada već bivšim golmanom njemačkog Post Schwerina Draganom Jerkovićem i 22- godišnjim reprezentativcem BiH Mirsadom Terzićem iz Izviđaća.

Direktor Kaleb i glavni menadžer Gobac u srijedu putuju u Cavtat gdje će potpisati ugovore s dva reprezentativca Srbije i Crne Gore Goranom Đukanovićem i Petrom Kapisodom. Đukanović je još uvijek član cetinjskog Lovćena, a Kaipsoda sarajevske Bosne.

Vezane vijesti

S reprezentativcem Denisom Butnićem u načelu je sve dogovoreno, no nedavno je dobio i pounudu njemačkog Flensburga. No uz Lackovića i Šprema, Butnić bi bio treći stranac izvan EU u ekipi što znači da ne bi mogao igrati u Bundesligi. U igri su još i Renato Sulić i mladi Ivan Čupić iz Metkovića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!