Ostali sportovi

"Vjerujemo u dobar rezultat jer igramo bez pritiska!"

Ivan Varat • subota, 23.07.2005.

Prvog dana Sony Ericsson Kupa 2005., turnira u odbojci na pijesku koji se igra na novaljskoj plaži Zrće, susrete po skupinama igrale su djevojke. Uoči subotnjih susreta u muškoj konkurenciji, porazgovarali smo s favoritima Krešimirom Perićem i Željkom Nojićem...

Krešimir Perić i Željko Nojić zajedno su počeli igrati tek nedavno, a već su ostvarili veliki uspjeh plasiravši se u finale Prvenstva Hrvatske održanog nedavno u Zagrebu. Glavni sponzor novaljskog turnira Sony Ericsson upravo je ovu dvojicu odličnih odbojkaša izabrao kao svoje "manekene" što dovoljno govori o kojem se kalibru igrača radi.

Započeli su dečki s očekivanjima na ovom turniru. "Očekujemo da ćemo se plasirati što bolje možemo. Dobar rezultat bio bi minimalno polufinale, a nadamo se da možemo i više od toga. Naravno dosta toga će ovisiti o ždrijebu skupina", komentirao je Perić.

Nojić je prokomentirao konkurenciju: "Mogu reći da je konkurencija stvarno jaka. Ovaj turnir je jači nego Prvenstvo Hrvatske jer su ovdje neki parovi koji nisu bili na Prvenstvu, a odlični su igrači odbojke na parketu."

"Sve ove turnire, pa i ovaj igramo iz nekog svog gušta. Zato vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat jer naravno puno je lakše kad se igra opušteno i bez pritiska", dodao je Nojić.

U subotu su na rasporedu susreti odbojkaša po skupinama, dok će se u nedjelju odigrati završnica turnira u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!