Sportnet

Francuzi "otpali", čeka se novi protivnik

Vedran Stilin • srijeda, 28.12.2005.

Iako se najavljivalo da će Hrvatska igrati prijateljski dvoboj s Francuskom u Parizu, danas je tajnik HNS-a Zorislav Srebrić potvrdio da je taj dvoboj odgođen, ali da u obzir dolazi susret s nekom drugom reprezentacijom. Prije svih tu su Paragvaj, Urugvaj, Kostarika, Kanada, Meksiko ili možda Poljska...

Slika 1 od 1.
Foto: Bruno Karadža

Prje tog dvoboja Hrvatska će na Carlsberg kup u Hong Kong, a nakon toga ih očekuje ogled protiv Argentine 1. ožujka, dok bi krajem svibnja trebali igrati s Austrijom i Rumunjskom. Srebrić je naglasio da tek predstoje dogovori s klubovima oko odaziva reprezentativaca te je uvjeren da će Dinamo i Hajduk na kraju ipak pustiti svoje igrače na ove prijateljske dvoboje.

Osim utakmica, Srebrić je pričao i o raspodjeli ulaznica za utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Tako će svaki reprezentativac dobiti po osam ulaznica, brončani sa SP-a u Francuskoj po četiri, dok bi klubovi prve i druge lige trebali dobiti po osam, odnosno četiri ulaznice. Sponzorima ide 8%, a navijačke će skupine dobiti otprilike 300-injak ulaznica. Najviše će ih ostati u Zagrebu za BBB-e (40%), a Armada, Torcida i Ultrasi dobit će ih 15%.

Inače, sustav za prijavu ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije putem interneta danas je trebao proraditi, ali zbog FIFA-inih testiranja to je odgođeno za koji dan tako da se očekuje da će se već krajem tjedna moći uključiti u "borbu" za dragocjenim papirićem koji vam osigurava vrhunski spektakl u Njemačkoj iduće godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Top temaSkrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!