Zimski sportovi

Janici još jedna startna "sedmica"

Davor Sajko • petak, 06.01.2006.

Nakon startnog broja sedam u Zagrebu na Snježnoj kraljici, trenutačno vodeće u ukupnom poretku Svjetkog skijaškog kupa, Janica Kostelić, isti je startni broj dobila i u Mariboru, za subotnji veleslalom Zlatne lisice...

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Janica će tako na stazu mariborskog Pohorja iza svoje najveće suparnice Šveđanke Anje Paerson, koja će startati kao treća. Dok, je startni broj jedan dobila, najbolja slovenska skijašica i prošlogodišnja pobjednica mariborskog veleslaloma, Tina Maze. Osim Janice Kostelić u veleslalomu će nastupiti i Ana Jelušić koja će krenuti kao 41. sa starta te Nika Fleiss sa startnim brojem 53.

Trenutačno prvo mjesto u poretku veleslaloma drži Anja Paerson sa 285 bodova, a slijedi je Janica sa 15 bodova manje. Početak subotnje prve veleslalomske vožnje je u 9.30 sati, dok će najboljih 30 nakon prve vožnje, u borbu za bodove krenuti u 12.30 sati.

Kao što je Sportnet.hr pokrivao Snježnu kraljicu na Sljemenu, na isti će način pokrivati i Zlatnu lisicu na mariborskom Pohorju od kuda će tijekom vikenda stizati ekskluzivni materijala sa i oko staze i ciljne arene.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!