Rukomet

HRS predstavio novi dres

Sportnet • srijeda, 30.11.2005.

U hotelu Sheraton u Zagrebu, Hrvatski rukometni savez i Adidas prezentirali su novu liniju sportske opreme muških i ženskih nacionalnih reprezentacija. Uz nove dresove okupljenima je predstavljen i HRS-ov kalendar za 2006. godinu...

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Zbog iznimnih rezultata muške rukometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Portugalu i Olimpijskim igrama u Ateni, Adidas je odlučio dizajnirati novi dres s hrvatskim oznakama - kockicama. Na stvaranju istog, zajedničkom kreativom sudjelovali su Adidasovi dizajneri i stručni tim HRS-a.

Novu liniju opreme rukometašice će nositi na predstojećem SP u Rusiji, a rukometaši na EP u Švicarskoj. U izradi dresa koristili su se materijali i tehnologije koji omogućavaju što bolju sportsku izvedbu, a uz to pružaju udobnost i atraktivan izgled.

U sklopu priredbe HRS je prezentirao i kalendar. Kalendar je koncipiran tako da sadrži fotografije svih ovogodišnjih uspjeha hrvatskog rukometa prezentiranih po mjesecima. Na prvom mjestu je uspjeh muške rukometne reprezentacije iz Tunisa kojemu se posvetio veći dio kalendara, gdje se kroz emotivne doživljaje igrača tijekom igre prezentira njihov put do svjetskog srebra. U završnom dijelu kalendara istaknute su fotografije svih ostalih nacionalnih selekcija i njihovih uspjeha.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometTop temaSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!