Rukomet

Červar vratio Golužu i Blažička

Bernard Jurišić • utorak, 17.01.2006.

Nakon osvojenog Croatia-Slovenia Cupa, u završnu fazu priprema za Europsko prvenstvo hrvatski rukometaši krenut će pojačani s dva dosadašnja stalna člana. Izbornik Lino Červar ponovno je momčadi priključio Slavka Golužu i vratara Nikolu Blažička...

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Nakon utakmica protiv Mađarske, Njemačke i Slovenije, Lino Červar odlučio je napraviti neke promjene u sastavu naše momčadi. Tako je među igrače koji će nastupiti na Europskom prvenstvu vratio dosadašnjeg kapetana Slavka Golužu i trećeg vratara Nikolu Blažička.

Objašnjenje pozivanja Goluže je u ozljedama naših ključnih igrača Lackovića, Metličića i Dominikovića, koji će propustiti značajan dio priprema. Blažičko je pozvan zamijeniti Ivana Martinovića, koji svojom formom nije zadovoljio Červara u dosadašnjem dijelu priprema.

Vezane vijesti

Uz Martinovića, Červar za Europsko prvenstvo ne računa ni na Tomislava Huljinu i Marija Obada, koji nisu korišteni tijekom turnira.

Reprezentacija iz Istre seli u Slavoniju, gdje će se pripremati i u petak odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Slavonije i Baranje u Borovu, te posjetiti Vukovar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!