Rukomet

Ozljede i dalje nemilosrdne

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 23.01.2006.

Ozljede i dalje kose hrvatsku rukometnu reprezentaciju. Gotovo svi ključni igrači naše momčadi "načeti" su uoči početka Europskog prvenstva, a izbornik Lino Červar nove glavobolje zadobio je ozljedom koljena najboljeg svjetskog desnog krila Mirze Džombe...

Džomba je zaradio ozljedu ligamenta koljena na treningu u Karlovcu i vrlo vjerojatno će propustiti prvi susret Europskog prvenstva protiv Portugala u četvrtak.

Slika 1 od 1.

Kako će biti nakon toga, teško je reći, jer će situaciju diktirati stanje Mirzinog koljena. Prema riječima liječnika reprezentacije, moguće je da se ozljeda sanira, ali je moguće i da ga muči duže vrijeme, čak i do samog kraja natjecanja.

Džomba je samo jedan u nizu ozlijeđenih ključnih igrača naše momčadi, koja kreće u pohod na europski vrh. Kao nikad dosad, ozljede su pratile sve faze priprema, zbog čega su iz stroja neko vrijeme bili izbačeni Šola, Lacković, Dominiković, Špoljarić, Metličić i Balić.

No, i dalje su svi na raspolaganju Linu Červaru i bit će u momčadi koja će putovati u Švicarsku. Koliko će "ranjeni lav" biti moćan na smotri najboljih europskih reprezentacija, saznat ćemo uskoro.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!