Ostali sportovi

Mladost i Karlovac u finalu Kupa

Branimir Korać • subota, 17.12.2005.

U finalu Kupa odbojkaša igrat će zagrebačka Mladost i Karlovac. U polufinalnim susretima Final Foura koji se održava u Varaždinu Mladost iz Zagreba s 3:0 je svladala Mladost iz Kaštel Lukšića dok je Karlovac s istim rezultatom svladao Varaždin...

Iako je nastupila bez Dejana Laninovića, zagrebačka Mladost rutinski je svladala imenjaka iz Kaštel Lukšića s 3:0. Za sat vremena Zagrepčani su dovršili posao pobijedivši po setovima 25:17, 25:16 i 25:19. Najučinkovitiji u redovima pobjednika bili su Ćuk sa 14 poena i Miletić s 11. U sastavu iz Kaštel Lukšića istakao se Križanović s 13 poena.

U drugom susretu koji je imao svoju predigru u medijima sastali su se Karlovac i Varaždin. Varaždinci su najavili žalbu ukoliko za Karlovac nastupi reprezentativni tehničar Inoslav Krnić jer su smatrali kako je njegova registracija nepravilna. Krnić je ipak nastupio i odveo svoju novu momčad do pobjede 3:0 (25:17, 25:16, 25:20). Za Varaždince su nastupili i novopridošli Brazilci Gustavo i Leonardo. Gustavo je ubilježio devet, a Leonardo sedam poena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!