Rukomet

Trofej Croatia starta 13. siječnja

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.01.2006.

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u sklopu priprema za nastup na Europskom prvenstvu u Švicarskoj nastupit će na vrlo jakom Trofeju Croatia. Uz domaćina Hrvatsku igrat će i reprezentacije Mađarske, Slovenije i Njemačke...

Poreč, Koper i Pula ugostit će četiri reprezentacije iz samog svjetskog vrha na Trofeju Croatia. U završnoj fazi priprema za nastup na Europskom prvenstvu u Švicarskoj, Hrvatska će na Trofeju Croatia odmjeriti snage s vrlo jakim reprezentacijama Njemačke, Mađarske i Slovenije.

Prvi dvoboj odigrat će se u Poreču 13. siječnja gdje će Hrvatska ugostiti Mađarsku. Istog dana Slovenija u Kopru igra s Njemačkom, a 14. siječnja Hrvatska seli u Pulu gdje igra s Njemačkom dok Slovenija u Kopru dočekuje Mađarsku. Posljednjeg dana Trofeja Croatia u Puli će prvo igrati Mađarska i Njemačka, a nakon njih Hrvatska i Slovenija.

Hrvatska reprezentacija već se nalazi na pripremama, a poznata su i prva trojica koja ne putuju u Švicarsku. Uz ranije otpisanog Zrnića, na popisu putnika za EP ne nalaze se niti imena Drage Vukovića, Slavka Goluže te Nikole Blažička.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!