Tenis

Ivanišević, McEnroe i Becker u Splitu

Bernard Jurišić • utorak, 24.01.2006.

Iako nije uspio dobiti željeni ATP turnir, Split će u ovoj godini ipak osjetiti dio teniskog glamura. Split će biti domaćin hrvatskog turnira iz serije Senior Champions Tour, što će u grad koji je dao Pilića, Franulovića, Ivaniševića i Ančića dovesti zvijezde iz bliske teniske povijesti...

Split je od Novog Vinodolskog preuzeo organizaciju Senior Champions Toura, koji će se održati na otvorenim terenima teniskog centra Firule, od 3. do 6. kolovoza.

Slika 1 od 2.
Foto: Igor Petrinović

Prošle godine turnir u Novom Vinodolskom ponudio je pravi spektakl, na njemu se pojavio i Diego Maradona, a slično se očekuje i narednog ljeta na turniru u Splitu, koji će se dogoditi u punom jeku turističke sezone.

Na turniru bi, uz prvog igrača Senior Champions Toura Gorana Ivaniševića, trebali nastupiti John McEnroe, Boris Becker, Thomas Muster, Cedric Pioline, Jim Courier, Pat Cash, Jevgenij Kafeljnikov...

Split je jedan od 10 turnira koji su na rasporedu ove sezone u ovom natjecanju. Prije njega, igrat će se u Dohi, Hong Kongu i Rimu, a nakon Splita u Algarveu, Grazu, Parizu, Eindhovenu i Frankfurtu. Sezona će kulminirati Mastersom u Londonu, koji će se igrati od 5. do 10. prosinca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!