Zimski sportovi

Kombinacija UŽIVO na Sportnet.hr

Tomislav Pacak, Branimir Korać • petak, 17.02.2006.

Bez obzira na bolest, Janica Kostelić nastupila je u prvoj vožnji slaloma za kombinaciju. Iako iscrpljena i ne posve spremna, Janica je porvu vožnju završila na drugoj poziciji sa zaostatkom za vodećom Schild od 26 stotinki. I drugu vožnju možete pratiti UŽIVO na Sportnet.hr. ..

Organizatori su pokušali učiniti sve ne bi li osposobili spust stazu u San Sicariju za kombinacijski spust, no nakon što je sa staze kao prva skijašica izletila Nika Fleiss, odgovorni su shvatili kako bi održavanje utrke bilo preopasno pa je spust odgođen za sutra.

Tako će i u Torinu, baš kao i u Salt Lake Cityju, slalom biti prije spusta. Prva vožnja slaloma odrađena je i Janica je trenutno drugoplasirana iza vodeće Marlies Schild dok je Nika Fleiss trenutno 16.

U disciplini u kojoj Janica nije pobijeđena skoro četiri godine, daleko najveća konkurentica bit će joj Anja Pärson, ali i niz drugih skijašica bit će opasno - Lindsey Kildow, Julia Mancuso, Marlies Schild, Kathrin Zettel itd. Već nakon prve vožnje to se pokazalo ispravnim.

Prvi slalom mogli ste pratiti OVDJE.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!