Rukomet

Hypo sa +3 stiže u Koprivnicu

Vedran Stilin • petak, 24.02.2006.

Večeras je u glavnom austrijskom gradu odigran prvi susret polufinala regionalne Superlige u kojemu su domaće rukometašice Hypa svladale Podravku Vegetu 41:38…

Slika 1 od 1.
Foto: www.koprivnica.net

Podravka itekako mora žaliti za propuštenom prigodom da već u prvom polufinalnom susretu Superlige stvori prednost pred uzvrat, koji će se za tjedan dana igrati u Koprivnici. Rukometašice Podravke su većim dijelom utakmice kontrolirale rezultat te su nakon prvih 30 minuta imali prednost 21:20. Tek pred sam kraj susreta Bečanke igraju nešto bolje čime stižu do pobjede 41:38, iako je realno gledajući ona mogla otići i na drugu stranu.

Dva imena svakako odskaču od svih ostalih jer zabiti 14 pogodaka na jednoj utakmici svakako je podvig vrijedan pohvale. To je uspjelo domaćoj rukometašici Logvin baš kao i Koprivničanki Pasičnik. Treba istaknuti još odlične Hodak i Naukovich sa sedam pogodaka.

Drugi polufinalni dvoboj ponudio je također dosta neizvjesnosti u kojemu je Budućnost iz Podgorice na domaćem terenu poražena od njemačkog Leipziga 24:23. Riječ je o varljivom zaostatku crnogorske ekipe tako da je i u ovom dvoboju još uvijek sve otvoreno.

Superliga, polufinale:
Hypo - Podravka Vegeta 41:38
Budućnost - Leipzig 23:24

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometTop temaSkrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!