Rukomet

Podravki trofej Kupa

Antun Grgić • nedjelja, 02.04.2006.

Nakon jučerašnje utakmice u kojoj su dale sve od sebe kako bi se plasirale u finale hrvatskog Kupa, rukometašice TVIN Trgocentra danas jednostavno više nisu imale snage pružiti veći otpor nedodirljivoj i još uvijek nenadmašnoj Podravki Vegeti, bar što se tiče rukometne scene u Hrvatskoj...

TVIN TRGOCENTAR - PODRAVKA VEGETA 24:34 (11:21)

Virovitica, Sportska dvorana Tehničke škole. Gledatelja 1300
Suci: Đino Giljević (Ploče) i Tomislav Komazin (Metković)
Nadzornik: Boris Zubanović (Zagreb).

Vezane vijesti

TVIN TRGOCENTAR: Batelka 2, Uđbinac, Me. Begović, Hrg 4 (2), Ma. Begović 5, Maloča, Rončević 5 (1), Krstevska, Pavić, Vrkljan 1, Bračko, Noveska 1, Smiljčić, Popović 6. Trener: Zdenko Kordi

PODRAVKA VEGETA: Stefanišin, Vresk 7, Hrgović 1, Kožnjak 1, D. Golubić 5, Palčić 3, Hodak 1, Stančin, Horvat, Franić 1 (1), Galkin, Pasičnik 4 (1), Naukovič 6, Tatari 5. Trener: Josip Šojat.

Sedmerci: TVIN Trgocentar 5/3; Podravka Vegeta 3/2.
Isključenja: TVIN Trgocentar 4 min; Podravka Vegeta 8 min.
Igračica utakmice: Ljerka Vresk (Podravka Vegeta).

Još u prvom poluvremenu igračice trenera Šojata načinile su razliku od deset golova, koju su kasnije samo održavale. Igračice trenera Kordija iscrpljene poslije jučerašnje utakmice nisu našle rezerve kako bi pokušale izboriti nešto više od ovog poraza.

Kako je Kordi nakon jučerašnje utakmice rekao i predvidio, tako se danas i obistinilo: "Moje su igračice igrale u grču, a koliko sam primijetio bile su opterećene i sa strane kako moraju nešto više učiniti. Bili smo sretniji i spretniji od Lokomotive i moje igračice su manje griješile. Ne znam kako ćemo sutra odigrati protiv Podravke budući da su se danas jako istrošile."

Tako je i bilo, no ipak: "U svakom slučaju sam zadovoljan iz više razloga, grad i publika žive za rukomet, dvorana je puna, klupski čelnici čine sve kako bi osigurali uvjete za još bolji i kvalitetniji TVIN Trgocentar."

Kod "Lavica" vukle su Popović, Rončević i Begović, a kod pobjednica Kupa istaknule su se Vresk, Nauković, Tatari i Golubić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometTop temaSkrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!