Ostali sportovi

Startne pobjede u obje konkurencije

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.04.2006.

Muška i ženska stolnoteniska reprezentacija Hrvatske upisale su pobjede na startu Svjetskog prvenstva koje se održava u Bremenu. Stolnotenisači su u prvom susretu skupine B svladali Brazil s 3:0. Stolnotenisačice su također s 3:0 bile bolje od SAD-a u skupini D...

Stolnotenisači su u prvom kolu igrali protiv objektivno slabijeg Brazila i upisali 3:0 pobjedu iako do nje nisu tako lako došli. Zoran Primorac je u susretu s Hoyamom izgubio prvi set s 13:11, ali onda je lagano uzeo drugi i treći set te uz manje probleme četvrti za 3:1.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

U drugom meču Tan Ruiwu je također u fiksu izgubio jedan set od Monteira da bi preostala tri lagano dobio i upisao kao i Primorac pobjedu 3:1. Roko Tošić s maksimalnih 3:0 svladao je Tsuboija.

Vezane vijesti

Stolnotenisačice su s 3:0 bile bolje od neugodnih Amerikanki. Tamara Boroš je uz manje probleme s 3:1 bila bolja od Gao Jun, a Sandra Paović s istim rezultatom svladala je veteranku Jasnu Fazlić-Reed. U posljednjem susretu Cornelia Vaida izgubila je tek 11 poena od Crystal Huang.

U utorak stolnotenisači imaju težak posao protiv Francuske dok stolnotenisačice igraju sa Singapurom i Japanom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!