Tenis

Wawrinka ipak bolji

Branimir Korać • petak, 28.04.2006.

Četvrtfinale je bilo maksimalan domet Ive Karlovića na ATP turniru u Barceloni. U svom najboljem tjednu u karijeri na zemljanim podlogama, Ivo je imao veliku priliku doći i do polufinala, ali Švicarac Stanislas Wawrinka bio je koncentriraniji i na kraju pobijedio sa 4:6, 6:3, 6:4 nakon točno dva sata igre...

Slika 1 od 1.
Foto: Igor Jurišić

Mladi Švicarac Stanislas Wawrinka velikim koracima grabi prema vrhu svjetskog tenisa. Prošle sezone počeo je igrati ATP turnire nakon odličnih rezultata na Challengerima, a ove sezone već ostvaruje i odlične rezultate na najvišem nivou svjetskog tenisa.

U susret protiv Ive Karlovića ušao je kao favorit i nakon dva sata igre upisao pobjedu. Naš tenisač je sjajno otvorio meč, vrlo brzo došao do breaka koji je odličnim servisom bez problema držao do kraja seta.

Vezane vijesti

U drugom setu Wawrinka uzvraća istom mjerom i uzima set sa 6:3. Treći set ponudio je potpuno izjednačen tenis, imali su obojica svojih prilika, a bolje ih je iskoristio Wawrinka. Jedinu break loptu Švicarac je imao kod 4:4 i odmah ju iskoristio te došao do servisa za meč. Karlović se bori do posljednjeg poena, propušta tri break lopte u tom gemu, ali Wawrinka ipak spašava servis i uzima meč.

Bio je to prvi dvoboj ove dvojice igrača na Touru.

ATP Barcelona, 28.04.2006., četvrtfinale:
Wawrinka (Švicarska) - Karlović (Hrvatska) 4:6, 6:3, 6:4, Robredo (Španjolska, 6) - Verdasco (Španjolska, 12) 6:3, 2:6, 6:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!