Rukomet

Finale Kupa zbog štikle u petak

Željko Kubatka • srijeda, 17.05.2006.

Zbog Hrvatske radiotelevizije koja ima popunjene termine u subotu i nedjelju, finale Kupa Hrvatske mora se održati u petak i to sa početkom u 16,00 sati. Prava "promidžba" našeg najtrofejnijeg sporta! Polufinale će se tako održati dan ranije u četvrtak u Našicama...

Na posljednjoj konferenciji za tisak predsjednik Organizacijskog odbora završnice Kupa gospodin Zvonko Zeba upoznao je predstavnike medija o terminima odigravanja završnice Kupa, te mjestima odigravanja. Polufinale se odigrava u četvrtak u dvorani OŠ "Kralj Tomislav" u Našicama i to po slijedećem rasporedu:

ČETVRTAK (18.05.):
RK ZAGREB - RK POREČ
Početak utakmice: 17,30 sati
Suci: Dalibor Jurinović- Marko Mrvica, Nadzornik: Boris Zubanović

RK ĐAKOVO - RK AGRAM MEDVEŠČAK
Početak utakmice: 20,00 sati
Suci: Matija Gubica - Boris Milošević, Nadzornik: Ivo Pranjić

Finale se igra u dvorani Jug u Osijeku:

PETAK (19.05.):
POBJEDNIK 1 - POBJEDNIK 2
Početak utakmice: 16,00 sati
Suci: Matija Gubica - Boris Milošević, Nadzornik: Boris Zubanović

Tajnik RK Našice gospodin Drago Trnka zahvalio je medijima na pruženoj podršci uz napomenu da su rukometaši Našica i ove godine sudionici kvalifikacija za popunu prve lige. Dvorana u Našicama je kapaciteta tisuću i dvjesto mjesta i za predstavnike medija biti će pruženi maksimalni uvjeti za rad. Pobjednici u Našicama igrat će svoj finalni meč u dvorani Jug u Osijeku koja ima kapacitet osamsto pedeset mjesta za gledatelje. I u toj dvorani su se organizatori pobrinuli za dobre uvjete rada medija.

Naravno Sportnet će pratiti i detaljno izvještavati sa svih utakmica sa ekskluzivnim intervjuima sudionika polufinala i finala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!