Zimski sportovi

Ante preuzima Ivicu, Janica razmišlja o pauzi

Bernard Jurišić • petak, 05.05.2006.

Najtrofejnija hrvatska sportska obitelj već uoči ljeta počela je pripreme za sljedeću skijašku sezonu. Otac i trener Janice i Ivice, Ante Kostelić, ubuduće će se više posvetiti sinu i muškom skijanju...

Ante Kostelić naredne sezone putovat će s Ivicom i bit će i službeno njegov prvi trener. Dosad je na tom mjestu bio Slovenac Vicencij Jovan, koji će ubuduće biti trener Nike Fleiss.

S Janicom će na utrkama kao prvi trener biti Jure Hafner, a po potrebi će momčadi "izmijeniti" ponekog člana, ako to bude potrebno.

Uz tu novost, Ante Kostelić objavio je i kako bi Janica mogla propustiti sljedeću sezonu, a u ekstremnom slučaju možda čak i okončati karijeru. Najbolja svjetska sportašica jednostavno treba predah, žrvanj u kojem je već godinama jednostavno je prežestok, pa postoji opcija da možda uzme predah od godine dana.

Ipak, poznavajući Janicu, teško je vjerovati da bi se sportašica poput nje u svojoj 24 godini odrekla svoje najveće ljubavi - skijanja. Janica u svakom slučaju treba predah, a hoće li biti dovoljno ovo ljeto, ili će se to produžiti i nešto duže, pokazat će vrijeme.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!